F-Secure Freedome – jokaisen matkaajan “pakollinen” kumppani

Olen nyt vuoden verran päässyt kokeilemaan F-Securen Freedomea ulkomaanmatkoillamme. En ole ohjelmiston kauppias, mutta minusta on tullut kertaheitolla sen kaveri. Vastaavia ohjelmistoja on muitakin, mutta esitelkää te, jotka niistä tiedätte.

Ottakaa selvää mikä Freedome on, mutta kirjoitan tähän pari asiaa, miksi meistä tuli sydänystävät:

1. Tuon ohjelman avulla voit turvallisesti (niin ainakin väitetään) käyttää ulkomaillakin Free Wlan –yhteyksiä pelkäämättä, että joku syöksyy koneellesi. Ohjelma tekee sinusta “näkymättömän”.

2. Ohjelman ominaisuuksien johdosta voit määrittää “missä olet”. Jos olet ulkomailla, voit väittää olevasi Suomessa ja internet-yhteys olettaa niin. Tästä johtuen voit katsella ulkomaille samoja ohjelmia kuin Suomessakin. Sen johdosta pelittää Netflix, DNA-TV, Areenan kaikki ohjelmat yms.

Käsittämätön juttu on tuo Freedome. Se ehkä hidastaa jonkin verran yhteyksiä, mutta ainakin meidän kokemustemme mukaan kaikki elokuvat, tv-ohjelmat ym. näkyvät häiriöittä. Olemme testanneet sitä monissa maissa.

Tämä muutaman kympin vuosimaksulla toimiva ohjelmisto on tästä lähtien aina osana #eläkeläiselämää. Ostin sellaisen, jonka voi asentaa kolmelle koneelle.

150 total views, 4 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *